Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê

[PDF / Epub] ★ UDA DARA By Aisya Sofea – Weplayit.co Sekian lama terpisah kerana masing masing mengejar cita cita tidak mungkin Siti Mariam menerima cinta Izzat Hilman Kenangan lalu yang sangat menghiris hatinya sentiasa bergentayangan di hadapan mata NSekian lama terpisah kerana masing masing mengejar cita cita tidak mungkin Siti Mariam menerima cinta Izzat Hilman Kenangan lalu yang sangat menghiris hatinya sentiasa bergentayangan di hadapan mata Namun si uda tidak putus asa Si dara harus dimiliki walau apa pun yang terjadiYa mungkin ada rasa rindu di sebalik rasa bencin.

Ya terhadap lelaki itu Namun dalam diam Siti Mariam masih tidak mampu membuang perasaan sayang pada Izzat Hilman Ah bila memikirkan wasiat arwah ibu lelaki itu dia jadi nanar Apatah lagi kemunculan Khalidah bagai dirancang untuk memisahkan mereka Hubungan boleh diteruskan tetapi Siti Mariam meletakkan syarat Mereka boleh be.

dara ebok UDA DARA PDF/EPUBYa terhadap lelaki itu Namun dalam diam Siti Mariam masih tidak mampu membuang perasaan sayang pada Izzat Hilman Ah bila memikirkan wasiat arwah ibu lelaki itu dia jadi nanar Apatah lagi kemunculan Khalidah bagai dirancang untuk memisahkan mereka Hubungan boleh diteruskan tetapi Siti Mariam meletakkan syarat Mereka boleh be.

Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê

Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê Popular Novelist Hanizura Jamaludin known as Aisya SofeaAISYA SOFEA atau nama sebenarnya Hanizura Jamaludin adalah seorang penulis berbakat besar Anak sulung yang dilahirkan di Kelang Selangor ini mula mengukir namanya melalui JAUH novel pertama yang mendapat sambutan menggalakkan Namanya mula meniti di bibir peminat setelah kejayaan cemerlang JENDELA HATIGaya penulisannya yang tenang dan be

10 thoughts on “UDA DARA

  1. Azizah Azizah says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBKak Chik menukilTersasar Itulah yang boleh KakChik rumuskan selepas membaca karya ini Apa yang tersasar? Ternyata “Uda Dara” yang tertera pada kulit muka depan karya ini tidak diterjemahkan dalam naskhah ini Jauh sekali kalau anda ingin bahasa indah yang bersulam haruman kerana ia tidak dijelmakan dalam karya ini Sejujurnya Kak Chik sedikit terkilan kerana tidak menemui magis dalam karya ini Dan sudahnya berhari hari masa diperlukan untuk menamatkan ceritera Siti Mariam dan Izzat HilmanRentak hidup Siti Mariam yang dibahasakan sebagai kata nama pertama – aku jadi kita menyusuri kisah ini dari sisi penceritaan Siti Mariam berubah selepas pertemuan semula dengan Izzat Hilman lelaki yang pernah dipujanya dahulu Pertemuan selepas 17 tahun berpisah tapi bila kira semula adalah terlalu mentah ketika Siti Mariam sudah menyimpan rasa hati pada Izzat Hilman Apatah lagi rajuk dan kecil hati Siti Mariam adalah kerana tajamnya li


  2. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBAnother great one by Aisya Sofea The only other book of her I've read was Adam Hawa I think this one might be slightly better by a hairbreadth The only reason why I'm not giving this 5 stars rating is because the 'interruption' with the whole loan shark episode I get that it's a necessity to get the story moving but it detract the focus away from the Hh Which is a bummer for me because to me the relationship between the Hh is the most fascinating part of the stor


  3. Dea Dea says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBtertarik bila bc tajuktp bila bcamatlah mmbosankanwatak perempuan yg meng'complicated'kn diri sendirimonolog2 yg keterlaluan agak menyebalkanntahlahtp mmg letih la nk mghabiskan novel ini


  4. Shuhada Ramli Shuhada Ramli says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBMalas untuk buat spoilers ok? Cukup saya katakan novel ini adalah novel Melayu yang terbaik sepanjang pembacaan saya dalam bulan May ini Bertempiaran senyuman ketika mem


  5. Bluebell Bluebell says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBSeingat saya best je cerita ni


  6. MamaErra MamaErra says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBSiti Mariam Izzat Hilman Abang sayangkan Mar lebih dari abang sayangkan nyawa abang sendiriTak ada perempuan lain dalam hidup abang selain Mar Mar pelengkap hidup abangzahir dan batin abangAisya Sofea berjaya buat aku melekat dengan novel ini Sejak dari mukasurat pertama lagi aku dah teruja nak tahu kesudaha jalan ceritanya Memang satu kelainan Lama sudah aku tak rasa perasaan macam ni Menunjukkan betapa hasil karya penulis otai tetap unggul Tahniah Aisya Sofeaps lagi be


  7. Anis Raihana Anis Raihana says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBJalan cerita agak cliche mellow seperti boleh agak pengakhirannya Tapi saya suka dengan watak Hilman yang tak pernah putus asa untuk dapatkan cinta Siti Mariam setelah terputus hubungan tanpa sebarang berita selama 12 tahun lamanya Hilman lelaki yang penyabar setia tak mudah tergugat hatinya walaupun Khalidah dah lama menunggu untuk disunting sebagai isteri Badai sebesar mana pun melanda hati Hilman tetap teguh untuk Mariam


  8. Meera Meera says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBFor me once a brother or sister is married other siblings should not interfere in their affairs Storyline for this novel is ok just dont like the characters much especially Kak Yah If it has to take her son almost dying for her to realise the error of her ways then there is no need for remorseAlways been a fan of Aisya Sofea Love all her novels regardless


  9. Plainqoma Plainqoma says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBmcm biasa novel Aisya Sofea x pernah mengecewakan cerita ini rasa lain drpd yg lain sbb bayk cerita sedih takut dan drama kekeluargaan cerita tentang Man dan Mar byk benda yg dikisahkan dlm novel ni mmg betul2 t'jadi dlm arus hidup zaman moden ini dan yg plaing menariknya ada watak2 lama dari novel2 t'dahulu muncul dlm novel ini happy ending mmg best


  10. Siti Hairi Siti Hairi says:

    Kindle weplayit.co ç UDA DARA MOBI ê dara ebok, UDA DARA PDF/EPUBBaca buku ni sebab drama dia akan keluar TV nanti Jalan cerita biasa biasa saja Can imagine Siti Saleha playing the role like she is meant to be the role for the main girl in the book But for the hero character I wonder how Zul Ariffin is going to play the role


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *