Jetë në një kuti shkrepësesh MOBI ✓ Jetë në ☆ PDF/EPUB weplayit.co

➶ [Reading] ➸ Jetë në një kuti shkrepësesh By Fatos Kongoli ➫ – Weplayit.co Diku në një apartament luksoz në një prej pallateve të larta më të reja të kryeqytetit ndodh një krim Vrasësi është një gazetar pronar i apartamentit i cili pas një bashkëjetese prej dyDiku në një apartament luksoz në një prej pallateve të larta më të reja të kryeqytetit ndodh një krim Vrasësi është një gazetar pronar i apartamentit i cili pas një bashkëjetese prej dy vjetësh sapo është ndarë me mikeshën e tij gjithashtu gazetare drejtuese e një emisioni të përjavshëm televiziv me VIP a Romani zhvillohet në dy kohë Koha reale janë dy javë të muajit korrik të vitit 2004 kur gazetari në një gjendje psikike të rënduar kryen aksidentalisht krimin Koha.

Tjetër përfshin jetën e këtij personazhi të ditëve tona lindur tridhjetë e dy vjet të shkuara në një apartament modest në një pallat modest në një lagje modeste të kryeqytetit Një jetë e ndrydhur dhe e mbyllur në përmasat e një kutie shkrepësesh Autori kërkon rrënjët e skizofrenisë kolektive që ka shoqëruar dhe vazhdon të shoqërojë ecjen e shoqërisë së sotme shqiptare veç të tjerash edhe në përmasat e ndrydhura të hapësirave të saj të jetesës Faqe pas faqej.

Jetë në një kuti shkrepësesh MOBI ✓ Jetë në  ☆ PDF/EPUB weplayit.co

Jetë në një kuti shkrepësesh MOBI ✓ Jetë në ☆ PDF/EPUB weplayit.co Fatos Kongoli has recently become one of the most forceful and convincing representatives of contemporary Albanian prose He studied mathematics in China during the tense years of the Sino Albanian alliance Kongoli chose not to publish any major works during the dictatorship Rather than this he devoted his creative energies at the time to an obscure and apolitical career as a mathematician and

jetë epub një kindle kuti pdf shkrepësesh free Jetë në pdf një kuti ebok në një kuti download Jetë në një kuti shkrepësesh eBookTjetër përfshin jetën e këtij personazhi të ditëve tona lindur tridhjetë e dy vjet të shkuara në një apartament modest në një pallat modest në një lagje modeste të kryeqytetit Një jetë e ndrydhur dhe e mbyllur në përmasat e një kutie shkrepësesh Autori kërkon rrënjët e skizofrenisë kolektive që ka shoqëruar dhe vazhdon të shoqërojë ecjen e shoqërisë së sotme shqiptare veç të tjerash edhe në përmasat e ndrydhura të hapësirave të saj të jetesës Faqe pas faqej.

2 thoughts on “Jetë në një kuti shkrepësesh

  1. Uno81 Uno81 says:

    Jetë në një kuti shkrepësesh MOBI ✓ Jetë në ☆ PDF/EPUB weplayit.co jetë epub, një kindle, kuti pdf, shkrepësesh free, Jetë në pdf, një kuti ebok, në një kuti download, Jetë në një kuti shkrepësesh eBookAmeno y sencillo Fatos Kongoli nos introduce en la vida de la Albania de su infancia y juventud


  2. M●13RA M●13RA says:

    Jetë në një kuti shkrepësesh MOBI ✓ Jetë në ☆ PDF/EPUB weplayit.co jetë epub, një kindle, kuti pdf, shkrepësesh free, Jetë në pdf, një kuti ebok, në një kuti download, Jetë në një kuti shkrepësesh eBook8310


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *